Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dámo nebo slečno, máte asi vidění jako Johanka z Arku, ale bohudík žádný meč v dosahu. Vaše ráznost není na závadu, ale uvítal bych, kdyby byla v rámci věcné diskuze, nikoliv na napadání.

Nemusí se vám líbit ten, či onen, vaše volba, vaše věc, ale opravdu v pekle nežijeme, takže satan nás prezentovat nebude.

A pokud chcete změnu politického systému, tak máte jen dvě možnosti, jak toho dosáhnout: demokratickou volbou nebo převratem. Jen je mi záhadou jaký jiný politický systém by vám byl po chuti.

4 0
možnosti
Foto

Pane Černý, máte pravdu, zatím v pekle někteří nežijí, ale brzy je to potká, víte proč? Protože ačkoli tomu spoustu lidí nevěří, tak Boží mlýny melou, i když někdy velmi velmi pomalu, tak přeci jen jistě a ona přijde doba očistce V Jaký politický systém by mi vyhovoval? Tak zejména ten, při kterém by nebyly rozkrádány peníze slušných a pracujících lidí a ten, kdy lidé, kteří většinou houby dělají, do poslanecké sněmovny se přijdou jen vyspat, mají imunitu, tak dostávají královský plat - samozřejmě z peněz těch, kteří těžce pracují a nemají mnohdy ani na to, aby uživili své rodiny... Tento politický systém selhal... Chudí jsou chudší a bohatí bohatšími... Pardon, ale toto je podle Vás správný systém, pane Černý? Děkuji za Váš názor :-)

1 3
možnosti

Prognosťáky nemusím a jejich smečku estebáku ani vidět. Počináje Čalfou, Komárkem,........ a konče Zemanem a Klausem. A kníže Karel se na prezidenta hodí.

1 1
možnosti
Foto

Podle mého názoru se kníže hodí na post prezidenta pro lidi, kteří mají mnoho a chtějí ještě více... Ale rozhodně nikdy nebude prezidentem pro lidi střední a nižší vrstvy - tedy většiny obyvatel naší země, pane Menšíku... Takto to vidím já...

1 2
možnosti

Mladá a takové spiklenecké teorie .... To mně je podezřelejší Zeman, umí dobře mluvit a přetvařovat se, tahal za nitky, na chalupu za ním jezdili i ODSáci, když lovili přeběhlíky...

 Klausovi dá určitě vyznamenání a bude to tu stejný humus jako dnes. To kníže je nadějí na změnu politiky i společenské atmosféry.

3 2
možnosti
Foto

No, když si toto myslíte, pane Procházko, tak volte knížete. Já jeho volební lístek spálím, protože pro mě tento člověk představuje úpadek naší země... Takže knížeti říkám NE!

0 0
možnosti

A tak Moraváka máte ve Strakovce. Nakonec předseda vlády řídí tuto zem. Ne prezident. Takže byste měla být spokojená, ne? A není první. Takovej Jyrka Paroubek, Peťa Nečas. :-)  No a pokud jde o prezidenta.... i ti byli občas z Moravy. Počínaje Masarykem, jenže ten měl cizáckou manželku a konče Gottwaldem.

4 1
možnosti

V zásadě lze souhlasit. Jen bych podotkl, že ne všichni v Praze se nechají touto proněmeckou karikaturou ohromit. V Praze je také největší množství těch, kteří nedali hlas ani jedné z oněch kandidujících karikatur a neúčastnili se volební frašky podle protiústavního neo-komunistického zákona. jen návrhou kominsi na volební kandidáty neřídí tehdejší straničtví kádři, ale dnešní kádři české mafie. Všichni kandidáti jsou tiotiž pro mafii schůdní a použitelní a mafii je jedno která z těch figur bude na Hradě. Zlo to bylo, zlo to je a zlo to bude, jenže nevěřte tomu, že se mu podaří zničit tuto zemi, to ani náhodou.

(Královská družina)[>-]

3 7
možnosti
Foto

Nebojte, nevěřím tomu! Já budu bojovat s Vámi, ale to Vy už jistě víte :-)V[>-]

2 6
možnosti

P30e86t93r 18J98a67n68s92k31y

12. 1. 2013 18:15

nesedte s rukama v kline.. zalozte fanklub s nazvem nas japonsko korejsko moravsky pitomio

4 3
možnosti

Z62d97e98n19a 30K78o58č41í

12. 1. 2013 18:23

Pořád lepší Pitomio, než například Sobotka, BOBO či Dienstbier. ;-D!!

2 3
možnosti
Foto

Nějaké připomínky jsou zbytečné, stejně je nevezmete v úvahu. Jste si jistá, že jste to prokoukla, pochopila a víte o tom vše. Tak co...

3 2
možnosti
Foto

Já přijímám názory ostatních a budu ráda, když mi tady napíšete ten svůj. Děkuji, pane Pavle :-)V

2 1
možnosti

Karma R^

jediné, v čem s vámi nesouhlasím, je to, že jste ´´volila´´ Okamuru. Před NWO by nás dokázala nejlépe ochránit Bobošíková.

2 5
možnosti
Foto

Děkuji, pane Sedláčku... Viděl jste, jak dopadla? Ta neměla šanci... Žádná žena neměla šanci :-/

1 3
možnosti

M70i72c73h96a74l 15R38y94b94a

12. 1. 2013 18:01

Už jste to probrala s panem Gabrielem?

5 0
možnosti

J13a16r47a 81R95a55n23k

12. 1. 2013 22:45

Diky, pane Rybo:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
Na co sem psát, kdo jsem, když každý ve svém hodnocení ostatních promítne i kus sebe... :)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy