Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je s podivem, že troska jako je Iveta Bartošová ještě někoho zajímá. V jejím vlastním zájmu by bylo se stáhnout z veřejného života a nedělat si dál ostudu.

1 0
možnosti

Každý má jiný vkus a pokud něco není moje parketa, tak to nekritizuji. Iveta má hodně krásných písniček a umí je zazpívat s citem.

0 0
možnosti

To by pak ale ani nemohla existovat hudební kritika. Pokud někdo hudbě rozumí, může bez uzardění říci, že Iveta je skvělá, průměr, nebo podprůměr.

2 0
možnosti

Kritizuje-li někdo Evu Olmerovou, mluví to za vše...

0 0
možnosti
Foto

Ráda Vás vidím, dobrá vílo. Co se týče Ivety, nevím nic o jejím současném životě, ale vím, že její zpívání (někdy s Petrem) bylo pohlazením po duši. Jdu si najít Knoflíky lásky... V

2 1
možnosti

Souhlasím- skutečné pohlazení na duši.

1 1
možnosti

mělo psát o milionech obyčejných opilců...

1 0
možnosti

Popravdě řečeno mě byla, je, a bude Iveta Bartošová šumafuk. A pokud budou chtít o ní lidi  číst, tak se o ní bude psát....

A těch, kteří by si to zasloužili, tak se nepíše.....

4 0
možnosti
Foto

Je Vám šumafuk, ale přesto články o ní čtete. :)

0 0
možnosti

Pila jako duha, každý snímek musela nahrávat několikrát, až 2-3 měsíce, podle volných frekvencí v studiu. Každou jinou by ze studia ihned vyrazili a jiná by měla po karieře. Mohla si to dovolit. Naštěstí tehdy neexistoval blesk, je možné, že by si vzala kvůli tomu život.

1 0
možnosti

Jo je to smutnej příběh. Hlavně chudák ten její syn, ten to s ní nemá lehký. Že jdou bulvární novináři přes mrtvoly, tak o tom žádná, každopádně si myslím, že v době její uvadající kariéry těžila právě z PR (i když negativního) bulváru a vědomě s ním spolupracovala.

2 0
možnosti
Foto

Nemyslím si, že by vědomě nechala na sebe takto plivat...

0 0
možnosti

ať je jaká je,není horší než většina z naší hudební scény-nejvíc mě ale žere fakt,že odhaduji na jejím vývoji a stavu tak 75% sledovačku medií,hlavně lidí,co sami nic neumí,jen kydat špínu!!!!!FŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ!!!!;-€;-€;-€;-€;-€

1 0
možnosti
Foto

Právě a to je to, co spousta lidí nevidí... Protože oni se s takovým tlakem nikdy vypořádat nemuseli...

0 0
možnosti

Nedávno byl blog o jedné naší zpěvačce světové úrovně. Samozřejmě se našel někdo., kdo napsal, že byla notorickým alkoholikem, vůbec ho nezajímala její pěvecká kvalita. Krásný důkaz, že každý chce vidět něco jiného. Jméno samozřejmě neuvedu, starší generace ji zná velmi dobře.

0 0
možnosti

O jakou zpěvačku jde?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS