Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S Evropským svazem jak s jedovatým plazem!

1 1
možnosti

Problém kritiků EU spočívá v tom, že všechny nevýhody unie může mít i národní stát, a zdá se, že bordel, jaký máme v současné době u nás v EU ještě neměli. Nejsem hrdý, že jsem v EU, ale nejsem ani hrdý, že jsem v ČR.

1 0
možnosti

V polovině států EU měli či dokonce stále ještě mají mnohem větší bordel než je teď u nás.

0 0
možnosti

Sulík a Mach, to jsou ti praví. Například Mach, kterému prošla diplomová práce, kde vinu hospodářské krize konce 90. let hodil na ČNB, aniž by něco popsal o tehdejším stavu bankovního sektoru a o laciném výprodeji zvaném kuponová privatizace. Taky Mach napsal článek o tom, jak nám rovná daň zvýší hospodářský výkon, 6% bylo prý málo.

Já jsem hrdý na členství v exkluzivním klubu, který se nazývá EU. Nezávidím Ukrajině.

1 2
možnosti
Foto

No, řekla bych, že za krizí z velké části stojí právě banky, takže bych pana Macha zase tak nehanila, pane Hlavatý... Nezávidíte Ukrajině? A co takové Švýcarsko nebo Island? Jak jste na tom se závistí s těmito zeměmi? ;-)

1 0
možnosti

Máte tam jednu chybičku, Evropská unie nám nezajišťuje zónu volného pohybu zboží, nýbrž jenom některého zboží a jak kdy. Sám dělám v oblasti prodeje automobilů - zkuste například vyvézt auto z ČR na Slovensko a zjistíte, jak je to s tím volným pohybem zboží (poplatky - de facto skrytá cla - v řádech stovek Eur). Karma jasná.R^

4 1
možnosti

29. 7. 2013 23:21

A myslíte, že Evropská unie je hrdá na vás?

3 1
možnosti
Foto

Jak to myslíte? Na mě by hrdá nejspíš nebyla, protože nejsem korupčník a jsem proti nesmyslným směrnicím...

0 0
možnosti

Nesouhlasím!

Evropská unie jde do háje (stejně jako naše republika) jen proto, že nemá ideu, že nemá cíl svého usilování, že nectí přirozené vztahy a nectí svobodu občana!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Že je prolezlá korupcí díky eurofondům - jste zapomněl ;-)

1 0
možnosti

jak bych to popsal , no kloužete po povrchu problému bez hlubších znalostí citace pana Macha je naprosto nesmyslná, jeho tvrzení je z říše pohádek, Nizozemí chce vystoupit z EU tak kde kdo ale Nizozemí ne, atd atd

2 1
možnosti
Foto

Ano, máte pravdu v tom, že nejdu moc do hloubky. Problematika EU by totiž stála jistě za knihu. A tolik znalostí nemám. Jak jsem psala hned na začátku mého článku - je to můj laický pohled :-)

1 0
možnosti

To, ze chce Nizozemi vystoupit z EU je jeden z nejlegracnenjsich blabolu, jaky sem tu kdy cetl. Jinak zeme volneho obchodu povinne prijimaji veskerou legislativu EU, tykajici se obchodu, aby s touto organizaci mohly volne obchodovat. Takze cely nas vysledek by byl, ze by vse zustalo pri starem, akorat bez nasi nejmensi sance to ovlivnit ;-)

3 1
možnosti
Foto

http://www.youtube.com/watch?v=aF6_VUYD4Yc A není to jediný zdroj, na který jsem narazila... No jo, o takových věc se moc nepíše. Spíš by mě překvapilo, kdyby se o tom naše média zmínila... Neříkám, že je to stoprocentně pravda, ale za povšimnutí to stojí.

0 1
možnosti

Evropská unie je nezbytná, pokud má Evropa přežít globalizaci. Ale muselo by jít o federativní stát s jednotnou politikou postavenou na přirozených základech a občanské svobodě.

Skutečnost je však jiná. Evropská unie se staví proti přirozeným vztahům a proti občanské svobodě. Dává přednost levičáckému konstruktivismu předpokládajícímu, že člověk je chytřejší než příroda, nebo chcete-li člověk je chytřejší než Pán Bůh.

Každý, kdo se staví proti přirozeným vztahům, jako naši politici, odsuzuje politický celek k záhubě. Což jsme si toho dost neužili v komunistické éře?

Současná Evropská unie je tedy dílo zkázy a je otázka, co s tím? Lze Evropskou unii ještě postavit na konzervativních hodnotách a přirozených vztazích? Je nejvyšší čas!

:-)

3 0
možnosti
Foto

Instituce Evropské unie by se měly zpovídat ze svých chyb. Tím, že si tam zástupci členských zemí můžou v podstatě dělat, co se jim zlíbí, se stav rozhodně nezlepší. Nevěřím tomu, že se dá Evropská unie překopat. Jsem pro vystoupení z EU, jelikož ničí suverenitu naší země a čím déle tam budeme, tím více budeme s EU propletení a nebude cesty zpět...

0 1
možnosti

A hned přiletěl Chovanec a něco se mu nelíbí. Pravda bolí:-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS