Diskuse

Koho volit?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

možná se mýlím ale jediným prvkem přímé demokracie ve Švýcarsku je referendum.

2 0
možnosti
PK

Právě jsem na záchodě, ale i tady přemýšlím čím dokázal Okamura tolik lidí zblbnoutRv

2 1
možnosti
DD

zblbnout? okolo okamury se sjednocují lidé, kteří pochopili, že v medíích je jim lháno, ti co procitli ze snu uměle udržované rádoby demokracie, ti kteří si již nechtějí nechat srát na hlavu od kalousků a peak či nečasů a sobotků, popř klausů či topolánků a macků, ti kteří pochopili, že do medií se dostává jen to co vládní vetřelci chtějí, aby v mediích bylo, a pravda se tam nedostane, tak ještě před prezidentskými volbami pochopili, a ti co čtou jen média a nemají vlastní názor na pravdivých faktech, tak ti nechápou a diví se

3 1
možnosti
Foto

Ono není až tak důležité,, co kdo píše,, ale kdo a co čte a kdo za ty různé tištěné žvásty je ochoten platit... Pravdou je,, že nelze přemýšlet o demokracii tam,, kde člověk nevládne ani sám sebou a druhými by rád... Nečtěte a nebude to,, nedělejte a nebude to.. Je to jako pálit slivovici z nezralých trnek a spousty cukru a ještě ji vychvalovat.. Co jste napálili,, pijete... Nechvalte,,, nekritizujte,, NAPALTE!!

2 0
možnosti
DD

super, okamura je populista, pokud vy chytrolíni sledujete volební programy všech stran u předešlých voleb, a kecy těch politických matadorů, tak musíte vidět ještě větší populismus, volby stejně vyhraje čssd, a pokud už ti co sem píšete nechccete dát hlas okamurovi, dejte ho hlavně komukoliv kdo momentálně není v parlamentu, hlavní síla okamury bude v tom, že se snaží sjednotit všechny malé hnutí, a malé strany aby kandidovali za úsvit, a myslím si, že pokud se to podaří, najdete hodně slušných lidí na kandidátkách úsvitu, napříč politickým spektrem, z malých stran co nejsou v parlamentu, a už z dob minulých je známo heslo, v jednotě je síla, ale škoda slov sytý hladovému nevěří a jestli se vám nelíbí okamura skrz nějakou maličkost, no mě se nelíbí ta parta rozkrádačů co sedí ve sněmovně, a ty je potřeba vyprat, pak teprve bude šance na změnu, a že má okamura našlápnuto, je jedna věc, ale ke změně je potřeba se zapojit a netu jen kecat a házet špínu, napište mu podněty co dělá špatně, a co by měl dělat aby ke změně došlo, ale psát že je populista to umí i sousedova dcerka, která si to přečte v novinách a protože to přečetla, tak to musí být svatá pravda

4 1
možnosti
RK

Skrz nějakou maličkost;-D  Láska ke komunismu, pachtování se s Bártou, Popelkou.... To jsou maličkosti? A co teprve poslanec ODS, který už ve sněmovně straší druhé období. To jako najednou prozřel?

2 1
možnosti
Foto

Nejdříve jsem se lekl, slečno kolegyně, jakouže to zemi popisujete. Vypadalo to na zem krále Kazimíra. Pak mi svitlo, že jste asi vyslankyně krále Miloslava, kde už je zavedený ráj. Sice tuto zemi nikdo ještě neviděl, ale zdá se, že stačí vyslat tři bratry a oni to zařídí. I s princeznou, půl královstvím, drakem nebo draky, pilnými mravenečky, pohádkovými dědečky s nepolíbenými žabáky. Víte, to je takový postpubertální syndrom, který se nejvíce projevuje na Vítkovi, který, kdyby neměl za partnerku soudnou ženu, by se nechal fotit na koni se zdvihnutou čepelí se zarputilou tváří spasitele, když ne všeho lidstva, tak alespoň rodných Čech. Jemu sekunduje Tomio se stejnou vehementostí s kodexem samuraje, který nehodlá uhnout ani o píď. Alespoň verbálně, naštěstí. Protože i pohled mohl samuraje urazit a on měl právo dle svého úsudku provinilce zabít.

Chraňme se před samozvanými výzkumníky, jedině spravedlivými, kteří se chtějí své idee vyzkoušet na živých lidech. Bylo jich v historii už nějaká řádka a nikdy to dobře nedopadlo.

4 1
možnosti
MM

Paní Mrázíková, když jsem si přečetl Váš blog, jen zesílil můj pocit, že příští volby dopadnou opravdu špatně, protože bude zřejmě víc lidí s názorem, který máte Vy. Až mne mrazí, kolik lidí podlehlo populistům Okamurovi a Bártovi. Bárta chce regulovat ceny potravin a bojovat proti kmotrům. Podle medií je sám kmotr, pokud plánoval ovládnutí politiky pomocí kapitálu. Vcelku seriozní media o tom napsala dost a dost.

Přímá demokracie je největší možné zlo, to Vám ještě nedošlo? Nebude třeba draze a složitě financovat a ovládat nějakou politickou stranu, stačí si zaplatit pár jedinců, co umí dobře mluvit a ty pak prostřednictvím mediokracie propagovat a pak je dav - tedy lidé vašich názorů budou volit. No a až budou zvoleni, budou pracovat pro ty, co je financovali. Vy opravdu věříte tomu, že třeba pana Okamuru nikdo nepodporuje? Vy jste nezaregistrovala v přímé volbě prezidenta, jak jde tzv. přímá demokracie zneužít a jak ji ovlivňují media?

Odvolatelnost politiků je další stupidita. Opět lze zneužít mediokracii. navíc, opozice by tak mohla snadno zlikvidovat kteréhokoli protivníka. Jak chcete zjisti kdo koho volil, když volby jsou tajné? V přímé volbě bude třeba zvolen politik, který získá 35 % hlasů, druhý 30% a třetí 25% a ti neprojdou. Jejich voliči se pak spojí a odvolají 55% hlasů toho, koho nevolili? Což nevidíte tu absurditu?  Kumu se bude zodpovídat přímo volený poslanec? Voličům? Kterým? jak zjistíte, kdo byl jeho volič? Bude se zodpovídat pouze tomu, kdo ho prosadil, kdo financoval jeho kampaň. Tohle opravdu chcete? To nevnímáte realitu a nemáte soudnost, když Vás přesvědčí populista nesmyslnými hesly? No potěš, to ty půříští volby budou opravdu průšvih......

5 1
možnosti
Foto

Nu, pane Malý,, vše v dobrém,, negovat lze prakticky vše, krom pravdy, ale tu zase většinou nikdo nepozná.... Demokracie věru není vzít si jednohubku na podnose,, ale ani hanit pokrm druhého a jiný nenabízet... Pak těžko rozeznat,, bekot které ovečky následovat... Základy moudrosti lze stavět jen na vzdělání, ne na titulech či titulcích a sledovat rozpravu v parlamentu je věru groteska stejná,, jako sledovat humorné spoty periodik... Pak-li že se periodika s tímto obsahem vyplatí tisknout,, nelze čekat změnu od nikud....

4 0
možnosti
MK

S panem Okamurou jsem ani nezačal a už jsem s ním skončil ve chvíli, kdy se přidal k té mediální štvanici na prezidenta Klause a chtěl ho soudit za velezradu Rv

5 1
možnosti
RK

To dost pozdě. Já s ním skončil ve chvíli, kdy se vyznával z lásky ke KSČM. Škoda že to neudělal před volbami do senátu. Ale on věděl dobře proč.

4 1
možnosti
KU
MM

Kmotr co bojuje proti kmotrům, jasně, lépe mít kmotry rovnou za poslance, než v zákulisí, že?

2 1
možnosti
BM

Propadák bude když vyhraje Okamura či nějaký jiný populista.... Neboť nic jiného pan Okamura nepředvedl nežli nesplnitelné sliby... Zkrátka otevřete oči. Celá Evropa je na huntě a pan Okamura to spasí;-D Vzpamatujte se!!!!!

5 1
možnosti
Foto

Spasit to musíme my, lidé. Pan Okamura sám nic nesvede, pane Bedřichu... A koho podporujete Vy, jestli se můžu zeptat. Komu dáte hlas? Děkuji.

1 1
možnosti
AP

Paní Mráziková, níže jste se ptala, co se diskutujícímu nelíbí na p. Okamurovi. za mě, jednak jeho podpora komunistům (tedy, kdyý chtěl jejich hlasy jako prezident) http://okamura.blog.idnes.cz/c/304478/Zase-tu-beha-strasak-komunismu.html dále lidi, se kterými kamarádí (jako V. Bárta), a také to, že chce prostě vyhrát nečestně. Nebo je čestné obrátit se na někoho, ať mu v tom a  tom kraji postaví kandidátku? To zavání tím, že by se do sněmovny dostali ti samí, co tam jsou (schopnostmi).

4 0
možnosti
Foto

Co se toho komunismu týče, tak se domnívám, že to pan Okamura vysvětloval už docela hodněkrát a hlavně z toho média udělala pěkné divadlo pro lidi.

Nechápu, jak to myslíte s tou nečestností a kandidátkou. Jak to myslíte, že by se tam dostali ti samí? Myslíte to tak, že pan Okamura se obrací na lidi ze sněmovny nebo jak?

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS