Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Než budete Bártu obhajovat zeptejte se na názor velkých stavebních firem jako např. Metrostav, Skanska, Eurovia atd. jak k nim Bárta přistupoval. Jediná Skanska se vzepřela vydírání a hned byly instalovány kolem silnic bilbordy osočující Skansku.

1 2
možnosti

Pane Sochore, snad jste si nemyslel, že tyto stavební firmy, které Bárta donutil jako jediný ke slevnění dálnic,  ušetřil státu peníze, takže zrovna ony ho budou milovat. Právě, že je donutil k šetření, což se jim ale vůbec nelíbilo. Proč by proboha měly stavět levněji, když za Řebíčka, to šlo tak výborně. Sám pan Kohout, člen Nerwu potvrdil, že Bárta byl jediný ministr, který důsledně začal na ministerstvu uplatňovat protikorupční doporučení Nerwu.

3 1
možnosti

To máte tak. Bárta byl majitelem strany a jeho podřízení poslanci to nechtěli nějak akceptovat. Nebylo mu to nic platné, ani když si nechal podepsat poslušnost. Něco takového do civilizované společnosti prostě nepatří. Bárta j navždy v politice odepsaný. A to je dobře.

3 2
možnosti

Paní Hubáčková, když už jste mi dala mínus, nechtěla byste trošku rozepsat co z toho mého příspěvku není pravda? Děkuji.

2 0
možnosti
Foto

Dík za blog. Vše jsem pročetla a vyslechla. S Vítkem Bártou problém už dávno nemám. Mám jeho příspěvky na facebooku pravidelně. Věřím jemu i jeho ženě Kateřině Klasnové. Pořád nejsem rozhodmutá, koho volit. I tohle je možnost, když jsem vyslechla tu debatu na You tube. R^R^ Je fajn, že jsem to nemusela hledat. Děkuji:-)

3 0
možnosti

No vy jste tady chyběla. Ten dnešní článek co jste napsala byl pořádnej blábol R^

2 4
možnosti
Foto

co mají společného??? Bezmeznou touhu po moci.

Voliči jsou jim u 100 dukátů.

2 3
možnosti
Foto

Dobrý večer, pane Matuško, mýlíte se...

0 0
možnosti

pokud bychom měli referendum na odvolávání politiků, tak v politice nikdo kromě absolutních populistů nezůstane. Je na světě vůbec nějaká země kde to funguje? Úsvit ze země vycházejícího slunce není žádný rozbřesk, ale soumrak demokracie.

0 1
možnosti
Foto

Dobrý večer, nechápu Váš příspěvek. Proč se domníváte, že Úsvit je soumrakem demokracie?

0 0
možnosti

Paní Mráziková, ptáte se, co mají ti dva společného? O Bártovi se napsalo mnoho, nejen o sledování politiků jeho ABL, ale i o tom, jak plánoval pomocí kapitálu ovládnout politiku a pak inkasovat ještě víc. O tom jak rozdával statisíce soukmenovcům a od odsouzení za korupci ho možná uchránila jen imunita, které se dovolával. Pokud by to bylo v pořádku, jistě by se jí nedovolával a trval by na spravedlivém soudu. Takže já pana Bártu vnímám jako obyčejného kmotra, který se tváří, že chce bojovat proti jiným kmotrům. Pan Okamura se nám představuje neustále jako superúspěšný podnikatel a tvrdí, že vydělává půl milionu měsíčně. A tak se ptám kde, když všechny firmy, ve kterých figuruje jsou v rozvalu. Platí snad někdo pana senátora Okamuru? A pokud ano, kdo? Janoušek, Rittig, nebo "jen" Bárta? Já se jen ptám, ale i tak na mne oba působí jako kmotři. Populističtí kmotři. To mají podle mého společného, když se ptáte.

4 3
možnosti

Pane Malý nejste informován a pak napíšete takový nesmysl, Bárta se na žádnou imunitu nemohl vymlouvat, vždyť se sám nechal vydat a soudy proběhly a osvobodily ho, ale ne na zakladě imunity, ale na základě, že půjčka není úplatek.

2 0
možnosti

Co mají společného? Podporu vyšinutého revolucionáře Popelky a přítulnost ke komunistům...Dva kohouti na jednom smětišti, to nedopadne dobře, supurguru může být jenom jeden;-)

5 0
možnosti

Oba mají společné to, že jejich ego a ambice výrazně přesahují jejich reálné schopnosti. Podobné formace mají ovšem oporu v nepoučitelnosti a naivitě voliče. Nic na plat, v demokracii mají právo voličského hlasu i lidé bez rozumu a i takoví si zaslouží své zastoupení v parlamentu.

4 0
možnosti

Inu, oba mají společné to, že jsou všehoschopní........

1 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
Na co sem psát, kdo jsem, když každý ve svém hodnocení ostatních promítne i kus sebe... :)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy